Πρόσφατα Θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
KRAKAS | ||||
katsimamounas | ||||
remali | ||||
papatragos | ||||
TROKALOS | ||||
faflatou | ||||
giorgis | ||||
karfaki | ||||
black | ||||
ap edekei in to isioma |
Παπάτράγος ΕΠΕ Μου βούλιαξαν το κότερο στον Σαρωνικό
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Έχουσην σπάσει τα τηλεφώνα μου, και είναι το πρώτο Θέμα στα περίπτερα, το κότερο που μου βούλιαξαν στον Σαρωνικό. Μου zιτουσιν πάλη τον λογαριασμό να μου καταθέσουν ευρώ.
Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος .
Να βάλουμε ένα τέλος στους ΚΛΕΦΤΕΣ/ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ΨΕYΤΕΣ
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος .
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
papatragos- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2009
Απ: Παπάτράγος ΕΠΕ Μου βούλιαξαν το κότερο στον Σαρωνικό
papatragos έγραψε:Μου βούλιαξαν τον κότερο και μαζεύω φράνκα να το φτιάξω, παρακαλώ όλους τους καρδαμυλιτες να δώσουν ότι μπορούν. Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος . Και πάλη ευχαριστώ όλους που με στηρίζον τόσα χρόνια, για τη τα καράβια δεν ήταν για μένα, με πειράζει η θάλασσα ζαλίζουμε πολύ.
Και να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν θα ακούσετε πσωματα από εμέ. Είμαι το παράδειγμα της Ελλάδας. Δεν ξαναγίνονται τράγοι σαν και εμένα, εχουσιν να το κάνουν όλη.
Και ένα ευχαριστώ από όλους στον Δήμαρχο που εiνε παράδειγμα και αυτός σαν και με, και πάντοτε με στηρίζει.
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
gia de papatrago afike ths eleimosines ki se exw prolabei eidi katatheseis sto onoma krakas ki sia indoustreis........mazeuw franka gia na kanw protomi thn progiagiamou thn kera krakena giati oloi oi leftades mexri ki prin merika xronia mono eauto ekamnan alla edwksa na exei o panagathos arkizoun ki dinoun frangka ki se alla pragmata.......osogia to dimarxo ki ton ekastote kuberniti tou xwriou mas o kathenas eksebrei to ti kamnei alla oxi mono ekeinos alla oloi oi kardamilites......ouden kripton ypo thn skia tou platanou....................oso gia alla kotera pou bouliazoun mustiriaka eksw sto strobili ki perixwra mhn to psaxnete..........kraken(gigantio xtapodaei) htan.........
KRAKAS- Αριθμός μηνυμάτων : 93
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2009
Τόπος : tsouna
Παπάτράγος ΕΠΕ Μου βούλιαξαν το κότερο στον Σαρωνικό
Μου βούλιαξαν τον κότερο και μαζεύω φράνκα να το φτιάξω, παρακαλώ όλους τους καρδαμυλιτες να δώσουν ότι μπορούν. Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος . Και πάλη ευχαριστώ όλους που με στηρίζον τόσα χρόνια, για τη τα καράβια δεν ήταν για μένα, με πειράζει η θάλασσα ζαλίζουμε πολύ.
Και να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν θα ακούσετε πσωματα από εμέ. Είμαι το παράδειγμα της Ελλάδας. Δεν ξαναγίνονται τράγοι σαν και εμένα, εχουσιν να το κάνουν όλη.
Και ένα ευχαριστώ από όλους στον Δήμαρχο που εiνε παράδειγμα και αυτός σαν και με, και πάντοτε με στηρίζει.
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
papatragos- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2009
Παρόμοια θέματα
» Ο Παπάτράγος σας παρακαλά.
» Παπάτράγος, ΕΠΕ Kαμηλοπάρδαλη ΝΕΟ
» Παπάτράγος, ΕΠΕ Oικοδέσποινα Kαμηλοπάρδαλη
» Παπάτράγος, ΕΠΕ θα σας παρακαλέσω να υποστηρίξετε το εστιατόριο «ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ»
» Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
» Παπάτράγος, ΕΠΕ Kαμηλοπάρδαλη ΝΕΟ
» Παπάτράγος, ΕΠΕ Oικοδέσποινα Kαμηλοπάρδαλη
» Παπάτράγος, ΕΠΕ θα σας παρακαλέσω να υποστηρίξετε το εστιατόριο «ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ»
» Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Ιουλ 27, 2011 3:29 pm από ABEL
» ETIMASTITE
Κυρ Ιαν 23, 2011 5:36 pm από tha sas gamiso
» dhmos kardamylon.....kapout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Παρ Ιουλ 02, 2010 4:14 am από katsimamounas
» the 100th
Παρ Ιουλ 02, 2010 4:13 am από katsimamounas
» ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!!!
Παρ Ιουλ 02, 2010 4:09 am από katsimamounas
Τετ Ιουν 30, 2010 5:27 am από KRAKAS
» WS PROS TOUS EXTHROUS MAS (H ALLIWS H OKTROI PRO TON PULWN)
Κυρ Απρ 18, 2010 2:14 am από katsimamounas
» argalio kalo
Κυρ Απρ 18, 2010 2:12 am από katsimamounas
» POIOS-A TA FORESE KAI SE POION-AN!!!! :-D
Κυρ Απρ 18, 2010 1:52 am από katsimamounas
» ΠΙΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΚΑΛΟΥΝΤΑΝ
Κυρ Απρ 18, 2010 1:51 am από katsimamounas