Πρόσφατα Θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
KRAKAS | ||||
katsimamounas | ||||
remali | ||||
papatragos | ||||
TROKALOS | ||||
faflatou | ||||
giorgis | ||||
karfaki | ||||
black | ||||
ap edekei in to isioma |
Παπάτράγος, ΕΠΕ Oικοδέσποινα Kαμηλοπάρδαλη
Σελίδα 1 από 1
Παπάτράγος, ΕΠΕ Oικοδέσποινα Kαμηλοπάρδαλη
Αγαπητή Καρδαμυλιτες όλη γνωρίζετε ότι δεν είμαι άνθρωπος του κουτσομπολιού.
Αλλά θέλω να σα πω δύο λόγια και να συγχαρώ την οικοδέσποινα καμηλοπάρδαλη.
Ελαχε να περάσω από ένα σπίτι κάποιου γνωστού εφοπλιστή, και όπως ανεβαίνω τα σκαλοπάτια να κτυπήσω το κουδούνι βλέπω από το παράθυρο ότι ήταν μέσα στην τουαλέτα μαζί με την καμηλοπάρδαλη, αυτή ήταν γονατισμένη και βαστούσε μια βεντούζα, και τραβούσε να του ξεβουλώσει την τουαλέτα, μάλλον θα ήταν φραγμένη.
Της να σα πω αγαπητή Καρδαμυλιτες με τέτοια τέχνη που δούλευε την βεντούζα , γονατισμένη να τραβά πάνω κάτω, τέτοια εμπειρία δεν την έχω ξαναδεί, παρόλο που έχω δη πάρα πολλά περιστατικά σαν αυτό.
Μάλλον θα έχει βγάλει κάποια ανώτεροι σχολή, αλλιώς δεν εξηγείτε.
Μετά από 5-10 λεπτά δουλείας τα κατάφερε, είδα την ανακούφιση στο πρόσωπο του εφοπλιστή, από αυτό κατάλαβα ότι την ξέφραξε. Μετά η κακομοίρα καθάρισε τα πάντα ούτε σταγόνα νερού δεν άφησε κάτω.
Τι να πουμε για αυτήν την γυναίκα είναι τέλια σε όλα της, δεν υπάρχουν πια κυρίες σαν αυτήν. Η ερώτηση μου είναι αυτή, άραγε της έδωσε τίποτα ο κύριος εφοπλιστής για τον κόπο τις?
Ένα ΠΡΑΒΩ από όλους στην Καμηλοπάρδαλη.
Και πάλη συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη που κάνω αλλά δεν τελείωσα την τραγοσχολή Λονδίνου.
>>Και ένα άλλο, τα μέλη τις συνόδου ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ προς τιμήν του κυρίου δήμαρχου, να σταλεί στα υπουργία και ΜΜΕ, για αυτά που έχει προσφέρει στα Καρδάμυλα αφιλοκερδώς. Πιστεύω τελικά να του δώσουν και κάποιο βραβείο. Καιρός δεν είναι πια του αξίζει, και τον ευχαριστούμε θερμά.<<
Να βάλουμε ένα τέλος στους ΚΛΕΦΤΕΣ/ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ΨΕYΤΕΣ
Θα πάω διακοπές μερικές μέρες θα τα πούμε, όταν επιστρέψω, και με φωτογραφίες.
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
Αλλά θέλω να σα πω δύο λόγια και να συγχαρώ την οικοδέσποινα καμηλοπάρδαλη.
Ελαχε να περάσω από ένα σπίτι κάποιου γνωστού εφοπλιστή, και όπως ανεβαίνω τα σκαλοπάτια να κτυπήσω το κουδούνι βλέπω από το παράθυρο ότι ήταν μέσα στην τουαλέτα μαζί με την καμηλοπάρδαλη, αυτή ήταν γονατισμένη και βαστούσε μια βεντούζα, και τραβούσε να του ξεβουλώσει την τουαλέτα, μάλλον θα ήταν φραγμένη.
Της να σα πω αγαπητή Καρδαμυλιτες με τέτοια τέχνη που δούλευε την βεντούζα , γονατισμένη να τραβά πάνω κάτω, τέτοια εμπειρία δεν την έχω ξαναδεί, παρόλο που έχω δη πάρα πολλά περιστατικά σαν αυτό.
Μάλλον θα έχει βγάλει κάποια ανώτεροι σχολή, αλλιώς δεν εξηγείτε.
Μετά από 5-10 λεπτά δουλείας τα κατάφερε, είδα την ανακούφιση στο πρόσωπο του εφοπλιστή, από αυτό κατάλαβα ότι την ξέφραξε. Μετά η κακομοίρα καθάρισε τα πάντα ούτε σταγόνα νερού δεν άφησε κάτω.
Τι να πουμε για αυτήν την γυναίκα είναι τέλια σε όλα της, δεν υπάρχουν πια κυρίες σαν αυτήν. Η ερώτηση μου είναι αυτή, άραγε της έδωσε τίποτα ο κύριος εφοπλιστής για τον κόπο τις?
Ένα ΠΡΑΒΩ από όλους στην Καμηλοπάρδαλη.
Και πάλη συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη που κάνω αλλά δεν τελείωσα την τραγοσχολή Λονδίνου.
>>Και ένα άλλο, τα μέλη τις συνόδου ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ προς τιμήν του κυρίου δήμαρχου, να σταλεί στα υπουργία και ΜΜΕ, για αυτά που έχει προσφέρει στα Καρδάμυλα αφιλοκερδώς. Πιστεύω τελικά να του δώσουν και κάποιο βραβείο. Καιρός δεν είναι πια του αξίζει, και τον ευχαριστούμε θερμά.<<
Να βάλουμε ένα τέλος στους ΚΛΕΦΤΕΣ/ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ/ΨΕYΤΕΣ
Θα πάω διακοπές μερικές μέρες θα τα πούμε, όταν επιστρέψω, και με φωτογραφίες.
Ευχαριστώ,
Παπάτράγος, ΕΠΕ
papatragos- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 16/07/2009
Παρόμοια θέματα
» Παπάτράγος, ΕΠΕ Kαμηλοπάρδαλη ΝΕΟ
» Ο Παπάτράγος σας παρακαλά.
» Παπάτράγος ΕΠΕ Μου βούλιαξαν το κότερο στον Σαρωνικό
» Παπάτράγος, ΕΠΕ θα σας παρακαλέσω να υποστηρίξετε το εστιατόριο «ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ»
» Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
» Ο Παπάτράγος σας παρακαλά.
» Παπάτράγος ΕΠΕ Μου βούλιαξαν το κότερο στον Σαρωνικό
» Παπάτράγος, ΕΠΕ θα σας παρακαλέσω να υποστηρίξετε το εστιατόριο «ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ»
» Καταθέσεις να γίνονται « ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΣ, ΕΠΕ » Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ Ιουλ 27, 2011 3:29 pm από ABEL
» ETIMASTITE
Κυρ Ιαν 23, 2011 5:36 pm από tha sas gamiso
» dhmos kardamylon.....kapout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Παρ Ιουλ 02, 2010 4:14 am από katsimamounas
» the 100th
Παρ Ιουλ 02, 2010 4:13 am από katsimamounas
» ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!!!
Παρ Ιουλ 02, 2010 4:09 am από katsimamounas
Τετ Ιουν 30, 2010 5:27 am από KRAKAS
» WS PROS TOUS EXTHROUS MAS (H ALLIWS H OKTROI PRO TON PULWN)
Κυρ Απρ 18, 2010 2:14 am από katsimamounas
» argalio kalo
Κυρ Απρ 18, 2010 2:12 am από katsimamounas
» POIOS-A TA FORESE KAI SE POION-AN!!!! :-D
Κυρ Απρ 18, 2010 1:52 am από katsimamounas
» ΠΙΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΚΑΛΟΥΝΤΑΝ
Κυρ Απρ 18, 2010 1:51 am από katsimamounas